Birk Stål, Raadvad  & de andre

BIRK STÅL

Birk Stål har siden 1975 været leverandør til dansk fødevareindustri og har i fællesskab med industrien udviklet nye standarder for udstyr til bl.a. transport, sterilisering og håndvask.

Birk Stål A/S har i en menneskealder været den foretrukne leverandør af kroge, hængejern og juletræer primært til det nordiske marked. Vi er absolut markedsleder i Skandinavien på kødkroge og juletræer til transport af kød. Vores produktion er tilpasset kravene til konkurrencedygtig pris, kvalitet og holdbarhed, og vi producerer såvel store serier som specialløsninger. Derved har vi, på trods af den globale konkurrence, kunnet fastholde kunder som Danish Crown og Tican i Danmark og Gilde/Nortura i Norge.

Ud over ophængsløsningerne, som vi er mest kendt for i Danmark, er vort produktprogram bredt.
Vi leverer såvel kundetilpassede som standard løsninger i rustfast stål, hvor fokus er godt håndværk og høj kvalitet.
Med næsten 2000 forskellige rustfaste konstruktioner har vi prøvet det meste; men har stadig øje for udvikling og nytænkning.

Vi leverer såvel egne produkter som handelsvarer og udvider og udvikler konstant sortimentet.

Logo

RAADVAD PROFESSIONAL

Bag navnet Raadvad gemmer der sig over 250 års historie om produktion af husholdningsprodukter og især knive, til såvel privat som professionel brug.
Raadvad er i dag et af de stærkeste varemærker i Danmark, og kendt i hele Skandinavien indenfor kategorien, og er ligeledes kendt for god kvalitet.

Birk Stål A/S overtog i 2013 hele RAADVAD PROFESSIONAL programmet fra Fiskars og er idag hovedkontor for det hæderkronede professionelle produkt.

Raadvad Logo
Blandt vore agenturer er idag:

Varenavnet EFA er grundlagt i 1934 og er en af de helt store inden for elektriske og pneumatiske save og hydrauliske klippere til slagteribrug.

Med udstyr udelukkende produceret på fabrikken i Maulborn nær Stuttgart er den tyske grundighed kendetegnende for produkterne, der er bygget til de barske forhold i slagterimiljøet.

Med en tæt kontakt til hovedkvarteret er vi i stand til at yde en effektiv og hurtig service, både når det gælder nye maskiner og reservedele til eksisterende maskiner.

Knecht er ikke bare et brand, men også navnet på den familie, der i 3 generationer har arbejdet på at udvikle og producere hurtig hakkerknive og slibemaskiner målrettet til levnedsmiddel branchen. Programmet dækker bredt fra manuelle slibemaskiner til fuldautomatiske sliberobotter, med mulighed for fjern overvågning, samt de geniale modul opbyggede knivsystem K24, der kan tilpasses alle opgaver og hurtig hakkere.

Knecht hele tiden fingeren på pulse, og har bl.a. egen slibeservice for at følge behov og teste slibeprofiler, der kan øger standtiden på knive og klinger.

Ud over standard programmet tilbyder Knecht også at fremstille slibemaskiner, der specifikt løser den slibeopgave der behov for.

Procoves Logo Dark Bg

Producerer handsker indvævet med rustfri stål, og leverer dermed et helt unikt produkt, der sikrer mod skader, samtidig med en høj komfort.